zondag 24 februari 2008

Fantastic website!

Ieder meisje kijkt elke dag wel op website's voor leuke updates. Nou ik ben daar ook 1 van!
Iederen dag kijk ik bijna op 5 verschillende site's om te kijken voor leuke, gekke en informatiefe updates. En waar ik zeker elke dag een paar keer op kijk is; http://www.beautygloss.nl/ Echt een fantastische site. Een site die nu ongeveer een half jaartje bestaat door de oprichster Mascha! Zij heeft mij een beauty verslaafde gemaakt. En daar ben ik haar dankbaar voor! Echt er komt van alles voor bij op haar site. Van parfum tot make-up en (voeten) cremè tot haar mousse. Alles wat maar informatief en leuk is komt daar voorbij. Ook heb je elke zaterdag een ''How-to'' filmpje. Wat erg leuk en persoonlijk is. En niet alleen dat. Je leert er ook onwijs veel van.

Waar je ook veel van leert is de vragen die Mascha elke zondag beanwoord. Dus heb je bijvoorbeelt een vraag, dan kan jij die mailen naar haar email-adres en die kan dan op zondag beantwoord zijn! Erg leuk en handig om te lezen.

Wat ook leuk is op http://www.beautygloss.nl/ het forum. Net nieuw! Je kan al beauty verhalen en foto's daar kwijt. Ook kan je aan anderen meisjes tips geven en krijgen. En je leert weer leuke mensen kennen!

Dus ik zou zeggen kijk daar zeker een keertje op! De website is; http://www.beautygloss.nl/ Of kijk onder mijn links.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ja inderdaad een geweldige website, ik kijk er iedere dag op!

Mijn gebruikersnaam is daar pat84ricia