dinsdag 29 april 2008

1 tuniek op 3 manieren gecobineerd!

Yes 1 van de dingen die ik leuk vind om te doen is kleding te combineren. Zo kan je met 1 kleding stuk al enorm veel doen. Zo heb ik een tijdje geleden al laten zien hoe je een cardigan op 3 manieren kan combineren. Vandaag laat ik zien hoe je een simpel tuniekje kan combineren voor een shopdagje, party, en cool to school!

Dagje shoppen:
Om lekker te kunnen shoppen is het belangrijk dat je makkelijke kleding aan doet. Zo kan je jezelf makkelijk om kleden. Ook is het beter dat je makkelijke schoenen aan doet. Aangezien je na lang lopen erg pijn aan je voeten krijgt.




Disco:
Zorg als je naar de disco gaat dat het lekker glitter en glamour is. Gekken knallende ballerina's zijn leuk en opvallend en het mag gezien worden. Doe nou niet meteen je high heels aan aangezien de blaren de dag daarna niet zo fijn zijn.


School:

Leuk en hip naar school is natuurlijk helemaal leuk. Maar zorg wel dat het er netjes uitziet. Zo laat je meer van je zelf zien en maak je een goede nette indruk. Je hoef natuurlijk niet in een mantel pakje naar school. Maar gewoon een giletje en een nette blouse of tuniek staat ook heel leuk en hip!

Geen opmerkingen: